Tjänster

Vi tillhandahåller Måleri & Golvtjänster kring Habo/Bankeryd/Mullsjö.

Oavsett om du behöver hjälp med den där listen som aldrig blev uppsatt eller om du ska renovera en hel våning är du välkommen till oss! Vi har mångårig erfarenhet och är lokalt förankrade i bygderna kring Habo/Bankeryd/Mullsjö. Vi erbjuder alltid en helhetslösning och samarbetar med lokala företag.

Exempel på tjänster vi utför

SPACKLING

Ett bra utfört spacklingsarbete är grunden för ett professionellt slutresultat, oavsett om ytan ska målas eller tapetseras. Vi spacklar allt från mindre hål till hela renoveringsarbeten, noggrant och effektivt!

MÅLNING

Oavsett om du vill måla om ett enstaka rum, trappan eller hela din bostad finns vi där för dig! Våra noggranna målare har lång erfarenhet av renoveringar och tar sig an allt ifrån den enstaka fondväggen till hela nya villan. Alltid med bra slutresultat!

TAPETSERING

Vi hjälper dig med alla sorters tapetseringsarbeten, du behöver bara välja tapeten och släppa in oss i bostaden! Vi tar hand om underarbetet, mäter upp tapetåtgång och sätter upp tapeten på proffsigt vis!

DÖRRAR/FÖNSTER

Vi hjälper er med att byta innerdörrar, ytterdörr samt fönster i er bostad! Vi lämnar alltid fast pris där vi även inkluderar kringjobb såsom utbyte av plåtdetaljer, foder, måleriarbeten!

GOLV

Ska du byta golv i sovrummet, lägga matta i trappan eller vill du lägga klinkers i hallen? Vi kan hjälpa dig med detta, våra hantverkare har lång erfarenhet av att arbeta med dessa servicejobb och står till tjänst för er skull! Vi ombesörjer allt ifrån den där listen som aldrig blev uppsatt till all lägga golv i hela bostaden. Vi har gedigen kunskap inom området och utför arbetet på proffsigt och effektivt sätt!

FASADMÅLNING

Fasadmålning är ett av våra arbetsområden! Vi har lång erfarenhet av fasadmålning och kan utföra detta på effektivt och professionellt sätt. Vi tvättar, vid behov avlägsnar vi gammal färg och målar sedan i önskad kulör. Vi ordnar även med ställning/lift vid behov och om delar av fasaden är dålig så har vi egna snickare som kan återställa, allt för att arbetet ska bli så effektivt som möjligt!

BADRUM

Renovering av badrum är något som många duckar för. Det är mycket som ska ordnas innan och samordnas med flera hantverksgrupper. Vi duckar inte för detta, tvärtom, vi sträcker oss efter det! Vi har lång och gedigen kunskap och vi tar hand om hela projektet, allt ifrån rivning tills att det kommer vatten i den nya kranen! Vi erbjuder alltid totalentreprenad och ordnar med allt praktiskt runtomkring oavsett om ni vill att badrummet ska kläs med plastmattor, eller varför inte våtrumsskivor som blivit något av en specialitet för oss.

KÖKSBYTE

Ska man byta kök är det mycket som ska planeras innan, rätt material ska komma i rätt tid och monteras av rätt person. Detta är projekt som vi gärna tar oss an! Våra skickliga snickare utför allt med finess och samordnar med alla andra yrkesgrupper. Vi erbjuder alltid en skräddarsydd lösning för just ert projekt och erbjuder alltid totalentreprenad.